SDG Accelerator er et UNDP-program, som har til formål at accelerere små og mellemstore danske industrivirksomheders innovative arbejde med FN’s Verdensmål (Sustainable Development Goals – SDGs). Programmet finansieres af Industriens Fond og testes i Danmark i 2018 og 2019 med i alt 30 virksomheder og udrulles herefter nordisk og så globalt.

SDG Accelerator kører over to år og tilbyder de 30 deltagende virksomheder en unik mulighed for få hjælp til at udvikle konkrete, bæredygtige løsninger med et betydeligt forretningspotentiale. Virksomhedernes arbejde med SDG’erne skal inspirere andre virksomheder og synliggøre, hvordan den nye globale agenda for bæredygtig udvikling kan operationaliseres i en virksomhedskontekst og skabe forretningsmæssige gevinster, som også er til gavn for SDG’erne.

Vi ser frem til sammen med UNDP, Industriens Fond, de andre Advisory Board-medlemmer og de deltagende virksomheder at bidrage til at sætte verden på kurs mod en mere bæredygtig udvikling for både virksomheder, mennesker og den planet, vi bor på gennem SDG Accelerator. 

Læs også: Ved at dele vores transportdata kan vi sammen reducere C02-udslip

Kontakt vores kundeservice

Kundeservice øst
88 77 90 90 / cse@rgsnordic.com

Kundeservice vest
88 77 90 80 / csw@rgsnordic.com