Hos RGS Nordic havde vi i denne uge fornøjelsen af at åbne vores døre for Danmarks Naturfredningsforening (DN) og Danmarks Sportfiskerforbund. Mødet foregik på vores anlæg ved Stigsnæs, hvor vi hvert år renser omkring 400 000 tons spildevand. 

Trods forskellig dagsorden står vi sammen om #voresvand. Formålet med denne dag var derfor at øge kendskabet til RGS Nordics behandlingseffektivitet, kvalitetsprocesser og udledningskrav. Herudover opnåede vi forståelse for, hvordan vi hver især agerer for at påvirke vores vandmiljø på en positiv måde.

"I disse tider med masser af meldinger om, hvor skidt det går med at beskytte grundvandet og de indre farvande, er vi hos stolte af at være åben om vores resultater. Derfor er det vigtigt at involvere NGO’er som Danmarks Naturfredningsforening og Danmarks Sportsfiskerforbund for at kunne sikre en åben dialog,” fortæller Jonathan Cope, Business Unit Director Water Solutions, RGS Nordic. 

Uden denne tætte dialog, hvor gennemsigtighed er i fokus, er det umuligt at sikre den bedste miljømæssige situation, hvor vandrensning er en vigtig del af affaldsbehandlingsprocessen.

Vi sætter stor pris på at organisationer som DN og Sportsfiskerforbundet prioriterer at bruge tid og ressourcer på at involvere sig i vores processer. Naturen er godt tjent med have miljøvogtere som disse til at udfordre og kontrollere os,” siger Jonathan Cope.

Ønsker du at besøge vores spildevandsanlæg? Eller har du spørgsmål til, hvordan vi arbejder for, at vandrensning foregår på en miljørigtig måde? Så er du meget velkommen til at kontakte os

Læs også: Sammen kan vi bekæmpe verdens vandproblemer 

Jonathan Cope

Business Unit Director, Water Solutions

jcop@rgsnordic.com

Audhild Haugeberg

Marketing & Communication Manager

ahau@rgsnordic.com