Tirsdag d. 12. november havde vi fornøjelsen af at få besøg af Circle House Lab. De afholdte studietur for en herlig broget blanding af nedriver, bygherre, entreprenører og andet godt folk der skulle lære noget om selektiv nedrivning af bygninger.

Studieturen startede ved Kalve Bod Brygge, hvor Tscherning viste rundt på en nedrivningsplads. Tschering fremviste løsninger på hvordan den evige mangel på plads til affaldscontainer kræver smarte og fleksible løsninger. Efter besøget på nedrivningspladsen, fulgte vi affaldets rejse til Selinevej, hvor de fik en guidet bustur gennem vores anlæg.

Det vakte stor begejstring og lidt benovelse at se mængderne af affald og hvad det kræver af tungt maskineri og evner hos vores maskinfører at sorter affaldet fra hinanden, så vi på den måde kan genanvende mere affald. Efter en vellykket rundtur, endte turen i auditoriet.

"Der blev fortalt om vores nye produktion af genanvendt beton tilslag og hvor vigtigt det er at vi begynder at genanvende vores affald langt bedre end vi gør i dag. Folk var positivt overrasket, over alle de projekter vi har gang i hos RGS Nordic, for at gøre verden til et lidt grønnere sted at bo", siger Søren Barsøe, QA Engineer hos RGS Nordic. 

Foto: Circle House Lab på besøg hos RGS Nordic

Kontakt vores kundeservice

Kundeservice øst
88 77 90 90 / cse@rgsnordic.com

Kundeservice vest
88 77 90 80 / csw@rgsnordic.com