Pressekontakt

Vi svarer gerne på henvendelser vedrørende vores virksomhed, moderne affaldshåndtering og cirkulær økonomi.

Presseansvarlig

Audhild Haugeberg
E-mail: ahau@rgsnordic.com
Telefon: +45 27 50 03 52

Pressemeddelelser

Nu er cirkulær beton fra RGS Nordic og DK Beton certificeret

31-03-2020

Som de første i Norden kan RGS Nordic og DK Beton i samarbejde levere certificeret fabriksbeton til nybyggeri med genanvendt betontilslag. På den måde skaber vi cirkulær beton fra betonaffald. Løsningen indebærer, at genanvendelse af betonaffald i ny beton bliver kvalitetssikret, at den nye cirkulære beton leveres som certificeret beton, samt at markedet kan betjenes i en industriel skala.

Download hele pressemeddelelsen her

Aalborg havn og RGS Nordic indgår miljøsamarbejde

01-02-2018

Med et nyt behandlingsanlæg og stærke visioner for miljøet rykker RGS Nordic ind på Savannevej 2 på Aalborg Havn og styrker dermed den grønne profil i det nordjyske.
Aalborg Havn har indledt det nye år med en ny samarbejdspartner. Affaldsbehandlings- og ressourcevirksomheden RGS Nordic har nemlig overtaget Savannevej 2, der tidligere tilhørte det nu konkursramte IF Nedbrydning.

Download hele pressemeddelelsen her

Genanvendelse af byggematerialer skal styrkes med dialog

16-10-2017

Byggematerialerne fra bygningerne på en gammel kasernegrund indgår i byggeriet af en ny daginstitution. Det er visionen i Kolding, hvor man går i front for at byggeaffald bliver til ressourcer, der genanvendes lokalt. Byggeparterne satte sig torsdag sammen for at ideudvikle og lade sig inspirere om kreative løsninger på genanvendelse af byggematerialer.

Download hele pressemeddelelsen her

Banebrydende betonsamarbejde får støtte fra Miljøstyrelsen

02-10-2017

RGS Nordic og DK Beton har fået tildelt knap 5 mio. kroner fra Miljøstyrelsens Udviklings- og Demonstrationsprogram til at fyre op under deres bæredygtige betonsamarbejde. De to firmaer vil udvikle certificeret genbrugsbeton i en storskala produktion, der indenfor de næste ti år skal erstatte 1 mio. tons jomfruelige råstoffer med genbrugsbeton.

Download hele pressemeddelelsen her

Danske erfaringer skal styrke genfødt RGS i hele Norden

01-06-2017

Affaldsbehandlings- og ressourcevirksomheden RGS Nordic samler sine nordiske aktiviteter i ét selskab. Det skal effektivisere forretningen yderligere og gøre det lettere at sætte danske erfaringer i spil som vækstdrivkraft i Sverige og Norge.

Download hele pressemeddelelsen her