Pressekontakt

Presse

Se pressemeddelelser nedenfor og hent vores designpakke og pressefotos her.

Pressekontakt

Simon Leed Krøs

Kommunikationschef / Head of Communication

slkr@rgsnordic.com
+45 30 51 61 40

Pressemeddelelser

Revideret rapport fra Aarhus Universitet bør trækkes tilbage

02-12-2021

Aarhus Universitets reviderede rapport om RGS Nordics vandbehandlingsanlæg ved Stigsnæs er fortsat fejlbehæftet og misvisende. Dels rummer den metodefejl, og dels tager den ikke højde for virkeligheden. Samlet vurderer vi, at rapporten bør trækkes tilbage.

Download hele pressemeddelelsen her

RGS Nordic og Næste vil recirkulere træ i stor skala

26-08-2021

Ved at udnytte hinandens styrker og branchekendskab, med RGS Nordic som materialeleverandør og Næste som cirkulær design- og byggevirksomhed, lægger samarbejdet grunden til en ny platform for genbrugt træ i industriel skala. 

Download hele pressemeddelelsen her

RGS Nordic A/S får ny CFO

03-06-2021

Nicolai Søegaard tiltræder stillingen som ny CFO i RGS Nordic A/S senest den 1. juli 2021.

Download hele pressemeddelelsen her

Banedanmark og RGS Nordic samarbejder om at genanvende beton

12-01-2021

Banedanmark er i fuld gang med at udvikle jernbanen mellem Ringsted og Femern, så banen har dobbeltspor, nyt signalsystem og er elektrificeret, når den faste forbindelse over Femern Bælt åbner. Det betyder, at en masse betonsveller bliver til overs. RGS Nordic og Banedanmark har derfor igangsat genanvendelse af disse højkvalitetsbetonsveller. Det udnytter ressourcerne bedre, end hvis de bliver brugt som fyldmateriale.

Download hele pressemeddelelsen her

RGS Nordic åbner endnu et behandlingsanlæg

08-12-2020

RGS Nordic åbner nyt behandlingsanlæg til forurenet jord og bygge- og anlægsaffald i Horsens.

Download hele pressemeddelelsen her

Fejlfyldt rapport fra Aarhus Universitet om spildevand

27-11-2020

En rapport om RGS Nordic, som Aarhus Universitet har udført for Danmarks Fiskeriforening, indeholder en række fejl og forkerte konklusioner. Risikoen er, at debatten om rensning af forurenet vand fordrejes.

Download hele pressemeddelelsen her

RGS Nordic A/S får ny adm. direktør

12-08-2020

Bestyrelsen har i dag offentliggjort, at Flemming Bendt pr. 12. august 2020 tiltræder som ny adm. direktør i RGS Nordic A/S. Flemming Bendt kommer fra en stilling som adm. direktør for ISS Danmark og overtager fra Henrik Grand Petersen, som fratræder sin stilling som administrerende direktør og samtidig indtræder i bestyrelsen i RGS Nordic A/S.

Download hele pressemeddelelsen her

Nu er cirkulær beton fra RGS Nordic og DK Beton certificeret

31-03-2020

Som de første i Norden kan RGS Nordic og DK Beton i samarbejde levere certificeret fabriksbeton til nybyggeri med genanvendt betontilslag. På den måde skaber vi cirkulær beton fra betonaffald. Løsningen indebærer, at genanvendelse af betonaffald i ny beton bliver kvalitetssikret, at den nye cirkulære beton leveres som certificeret beton, samt at markedet kan betjenes i en industriel skala.

Download hele pressemeddelelsen her

Genanvendelse af byggematerialer skal styrkes med dialog

16-10-2017

Byggematerialerne fra bygningerne på en gammel kasernegrund indgår i byggeriet af en ny daginstitution. Det er visionen i Kolding, hvor man går i front for at byggeaffald bliver til ressourcer, der genanvendes lokalt. Byggeparterne satte sig torsdag sammen for at ideudvikle og lade sig inspirere om kreative løsninger på genanvendelse af byggematerialer.

Download hele pressemeddelelsen her

Banebrydende betonsamarbejde får støtte fra Miljøstyrelsen

02-10-2017

RGS Nordic og DK Beton har fået tildelt knap 5 mio. kroner fra Miljøstyrelsens Udviklings- og Demonstrationsprogram til at fyre op under deres bæredygtige betonsamarbejde. De to firmaer vil udvikle certificeret genbrugsbeton i en storskala produktion, der indenfor de næste ti år skal erstatte 1 mio. tons jomfruelige råstoffer med genbrugsbeton.

Download hele pressemeddelelsen her

Danske erfaringer skal styrke genfødt RGS i hele Norden

01-06-2017

Affaldsbehandlings- og ressourcevirksomheden RGS Nordic samler sine nordiske aktiviteter i ét selskab. Det skal effektivisere forretningen yderligere og gøre det lettere at sætte danske erfaringer i spil som vækstdrivkraft i Sverige og Norge.

Download hele pressemeddelelsen her